In 2007 zijn we terechtgekomen in de hondensport.
Saskia is begonnen met (show-) labrador Storm en Richard met flatcoated retriever Darno. Wij deden met deze honden mee aan wedstrijden en zagen daar allemaal van die snelle atletische labradors voorbij komen. Dat wilden wij ook wel! Saskia kreeg Labrador Ace en Richard ging met Labrador Flow aan de slag. Wat was dat genieten! Ze hadden zoveel passie voor werken en jagen. Richard haalde ook zijn jachtakte en de honden gingen mee jagen. Saskia wilde dolgraag een pup uit Ace en zo is kennel "WOLFECA" ontstaan. Wolfeca is een samenvoeging van onze eerste werkhonden.
Richard doet nog steeds actief mee wedstrijden (OWT en WT) in Nederland en op Internationaal niveau met onze eigen gefokte honden.
Saskia doet aan wedstrijden in België en Nederland. Tevens is zij in het winterseizoen druk met picker-uppen met de honden.  
Onze honden proberen we overal bij te betrekken. In de zomermaanden gaan ze mee kanoën en wandelen in de bergen. In de winter gaan ze mee op wintersport. Ook dit vinden zij geweldig. Ze vinden eigenlijk alles leuk, als ze maar bij ons kunnen zijn.